BEAUTY&BUSINESS Варна – 02.03.2018-04.03.2018

 

Каним всички, които ще бъдат във Варна на 2, 3 и 4 март 2018 г. да ни посетят на изложението BEAUTY&BUSINESS 2018, което ще се проведе в Гранд Мол Варна, втори етаж.
Изложението се провежда за втори път и на него са представени много и разнообразни първокласни продукти за маникюр, професионални продукти за коса, лице и тяло, специализирано оборудване за козметични салони, продукти за естетичнамедицина, както и нашите уникални машини за вибротерапия на цяло тяло. Работното време на изложението ще бъде от 10.00 до 20.00 часа всеки от трите дни. Ще има много конкурси и състезания, ще участват топ-коафьорите от Италия – Гастон Ланди и винченцо Гилио, които ще представят нови модни тенденции в областта на красотата. Всеки ден ще бъдат представяни на сцина модели на прически и авангардна мода.
Събитието предоставя възможност за връзка между производители, търговци и дистрибутори и техните крайни клиенти. Повече за него можете да видите на http://www.varnabeauty.com/
Не пропускайте тази прекрасна възможност да се забавляваме заедно и да научите нови неща, както и да откриете прекрасен подарък за себе си или за любим човек, да пробвате нашите машини и да научите какво е вибротерапията и какви са ползите от нея.
Очакваме ви!