Схема за упражнения

10 минути = 1 час във фитнес салона!

Съвети

1. Начинаещите да започват с ниски скорости на вибрация, докато телата им укрепнат.
2. Изберете си 10 пози. Задържайте се на всяка поза за по една минута.
3. Не правете упражнения веднага след хранене.
4. Пийте много вода!
5. Забавлявайте се

Изтегли

Застанете прави в центъра с изправен гръб и стегнат корем. Почувствайте вибрацията в цялото тяло.

Разкрачете се на широчината на раменете, изправете гърба, коленете свити, стегнете мускулите на краката. Почувствайте вибрацията в гърба, седалището и краката

Разкрачен стоеж. Бавно клякайте и се изправяйте като стягате мускулите на краката. Усилва мускулите. на гърба, седалището и краката

Разкрачен полуклек с пръстите на краката разтворени навън. Бавно клекнете като че ли искате да седнете на ръба на стол.

Застанете с единия крак свит в горния външен ъгъл на платформата, а другия крак издайте назад. Задръжте 15-30 сек. и после сменете краката.

Подпрете ръце на външния ръб на платформата, както е показано. Спускайте и повдигайте таза бавно. Направете го няколко пъти

Седнете на пода, гърбът ви да докосва платформата. Лактите ви да са опрени на платформата, седежът да е изправен. Премахва напрежението в раменния пояс и горната част на гърба.

С ръце на платформата коленичете пред нея с изправен гръб, стегнете коремните мускули. Бавно се изтласквайте от и се прибирайте към платформата.

Поставете ръцете разтворени напред и в страни на платформата, коленичейки пред нея. Гърбът да е изправен и главата да е повдигната. Бавно се движете напред, докато раменете ви застанат над дланите и след това се върнете в изходно положение.

Поставете ръцете на платформата на ширината на раменете, краката и главата да са изправени. Леко се привеждайте напред и назад, като се движите от лактите. Повторете няколко пъти

Поставете единия крак пред другия, едната ръка на плочата. Задръжте тялото в изпънато положение. Стегнете го. Стегнете и седалищната мускулатура.

Поставете предлакътниците на плочата на ширината на раменете, хванете се за задния край на плочата. С изпънат гръб стегнете коремните мускули и издайте тялото напред.

Седнете в центъра на плочата, разкрачете се широко, бавно плъзнете ръце надолу към пръстите на краката като се наведете напред. При изправянето стегнете коремните мускули.

Поддържайте главата с ръце и направете коремни преси. Задържайте кръста и седалището на плочата.

Седнете в центъра на плочата. Хванете дръжките, бавно повдигайте последователно краката, а после и двата едновременно. Можете също да карате колело или да направите ножица.

Застанете странично на плочата. Леко сгънете едното коляно, другия крак остава изпънат назад като стягате седалищните мускули. Обърнете се и направете същото с другия крак.

Застанете прав на платформата и хванете коланите, стегнете седалището, коремните мускули и мускулите на ръцете. Само дръжте коланите изпънати, не ги отпускайте.

Разкрачете се, като петите са извън плочата, гърбът е изправен. Облегнете ръцете на конзолата. Увеличете скоростта, за да се освободите от болки в кръста и да тонизирате мускулите на краката.

Застанете пред платформата. Опънете ръце назад, не опъвайте коланите, усетете само съпротивление. Изпънете гръдния кош, съберете лопатките, повдигнете погледа под 45ͦ градуса напред.

Застанете пред платформата, изпънете ръцете, не дърпайте коланите, усетете само съпротивление.Стегнете мускулите на ръцете, бавно завъртете рамената.

Поставете подбедрицата на платформата със стъпало назад. Тялото е изправено, ръцете са поставени на другото коляно. Стегнете корема, леко се наведете напред, за да изпънете бедрото.

Легнете настрана със сгънати крака,поставете ръката си на плочата и се отпуснете. Променете позата и направете същото с другата ръка.

Седнете на стол пред плочата. Поставете Поставете стъпалата в центъра, за да си направите масаж. За засилване на кръвообръщението преместете стъпалата към краищата на плочата и регулирайте скоростта.

Поставете матрак с дебелината на плочата. Легнете и поставете седалището си на плочата. Отпуснете се и се наслаждавайте на масажа и подобреното кръвообръщение в цялото тяло.

Поставете подбедриците на плочата, легнете на пода и бавно въртете краката, масажирайте мускулите на краката и подобрете лимфния дренаж.

Схема за упражнения

Можете да разгледате схемата на сайта ни или да я изтеглите и да я използвате офлайн.

Изтегли